BlackBerry PRIV Single SIM 4G 32GB Zwart

Sale! -29%
A kwaliteit
BlackBerry PRIV Single SIM 4G 32GB Zwart

BlackBerry PRIV Single SIM 4G 32GB Zwart

  • Merk:Blackberry
  • Model: S00003
  • Beschikbaarheid: 1
  • 319,99€

    449,99€
  • Excl. BTW: 264,45€

De Canadese telefoongigant Blackberry heeft eind 2015 hun nieuwe Blackberry Priv Black voor het eerst aan de wereld getoond. De Priv is een high-end smartphone, met een stijlvol design, gebogen scherm en het vertrouwde Blackberry-toetsenbord. Bijzonder is dat het qwerty-keyboard dat dit keer verticaal uitschuifbaar is. Bovendien is het toetsenbord aanrakingsgevoelig, waarmee het functioneert als trackpad en een vloeiende aanvulling vormt op het touchscreen. Het toestel is de eerste Blackberry die draait op Android, waarmee je het beste van Android en Blackberry nu kunt combineren in hetzelfde toestel.

Meer veiligheid, meer privacy

Een volgende bijzondere functie van de Blackberry Priv Black is de zogenaamde DTEK-software. Hiermee garandeert Blackberry de privacy van de gebruiker. Je krijgt met DTEK bijvoorbeeld meer informatie over welke apps toegang hebben tot je persoonlijke data en de sterkte van je wachtwoorden. Daarnaast geeft DTEK je aanbevelingen over je instellingen waarmee je verzekerd bent van een goed beveiligde telefoon. De Priv beschikt over een 1.8 GHz Snapdragon 808-processor en 3GB aan werkgeheugen. De telefoon zal dus niet alleen al je applicaties zonder problemen kunnen draaien, maar biedt je ook de mogelijkheid om makkelijk te multitasken.

Bijzonder op alle vlakken

De 18-megapixel-camera van de Blackberry Priv Black is bovendien voorzien van een Schneider Kreuznach-lens, waarmee je foto’s en video’s maakt in superhoge kwaliteit. De camera heeft daarnaast een dual-tone LED-flitser zodat je foto’s er altijd goed belicht uit komen te zien, zelfs in het donker. Al je foto’s en video’s kun je vervolgens haarscherp bekijken op het superheldere 5.4 inch scherm AMOLED scherm met een resolutie van maar liefst 2560x1440 pixels. Het scherm beschikt daarnaast over gebogen randen waarmee je met een simpele swipe bijvoorbeeld je notificaties, berichten en kalender kunt bekijken. Daarnaast kan de gebogen rand de batterijstatus tonen wanneer je de Priv aan het opladen bent. Het opladen gaat supersnel met de Quickcharge 2.0 technologie, waarmee je al in een half uur je Blackberry Priv kunt opladen tot 60%. 

Product
Garantie 6 maanden
Staat van het product Gebruikt - A kwaliteit Toestel is voorzien van een ClearPlex screenprotector en hoesje